info@iquizzen.nl +31 (0)6-30152807
Competitie

Quizcompetitie 2021/2022

Vanaf nu is de inschrijving geopend voor de IQuizzen Quizcompetitie 2021/2022. Vanaf september kun je weer met jouw team meespelen met de leukste quizcompetitie! Maandelijks zal er van september tot en met juli een quiz worden gespeeld waarbij er punten voor het klassement gescoord kunnen worden. Het team met de meeste klassementspunten mag zich kronen tot de nieuwe quizkampioen! Om zoveel mogelijk teams de kans te geven om mee te kunnen doen zullen wij ook komend seizoen twee competities draaien.
De data en verdere info vind je hieronder (De spelregels zijn onder voorbehoud van eventuele landelijke maatregelen van het kabinet):
Wil je graag meespelen met jouw quizteam? Geef je dan uiterlijk voor 24 augustus op door een mail te sturen naar info@iquizzen.nl onder vermelding van IQuizzen Quizcompetitie.

Tevreden klant?

Wij zijn benieuwd naar uw mening over iQuizzen. Dee het met ons.

Online quizzen met quizmaster!

Wil je een middag of avondje gezellig quizzen met je vrienden, familie of collega’s onder begeleiding van een quizmaster? Dat kan! De Leukste Pubquiz van IQuizzen kan nu ook online tegen elkaar worden gespeeld. Onze quizmaster presenteert voor jullie groep een privéquiz. Natuurlijk niet alleen standaardvragen, maar ook afbeeldingen, fragmenten en petje op petje af…

Thuis quizzen

Om het gemis van de gezellige Pubquizzen tijdens deze Coronacrisis iets op te vangen, en de wat extra gedwongen tijd thuis wat leuker te maken hebben wij een speciale Thuisquiz voor jullie samengesteld. De quiz is bedoeld om met het gezin of als koppel thuis tegen elkaar te spelen. En de quiz kun je natuurlijk ook…