info@iquizzen.nl +31 (0)6-30152807
Quiz organiseren

Quiz organiseren

IQuizzen organiseert quizzen in teamverband voor cafés, bedrijven, verenigingen en particulieren. Het leukste bedrijfsuitje voor de slimste werknemers of gewoon een gezellig avondje met collega’s, vrienden en familie. De Pubquiz van IQuizzen is ideaal voor de teambuilding, waarbij de gezelligheid altijd voorop staat!

U kunt zelf een quizavond organiseren door één van onze quizzen te bestellen. Wilt u zelf lekker mee quizzen? Geen probleem! IQuizzen kan voor u een gehele quizavond organiseren op locatie. Neem daarvoor even contact met ons op!

Pubquiz in uw café?

Graag laten we uw café kennis maken met de quizzen in teamverband van IQuizzen. Onze quizzen zijn een uitstekende manier om wekelijks of maandelijks een breed publiek op een laagdrempelige manier aan uw café te binden. Deelnemers spelen samen in teams en beantwoorden verschillende soorten vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. De quiz is niet bedoeld om de deelnemers te ‘testen’, maar vooral gericht op een gezellig avondje uit. IQuizzen werkt al samen met verschillende cafés en heeft ruime ervaring in het organiseren van Pubquizzen. Uiteindelijk kost het organiseren van een quiz geen geld, maar levert het juist inkomsten op! Interesse?

Tevreden klant?

Wij zijn benieuwd naar uw mening over iQuizzen. Dee het met ons.

Populaire quizzen