info@iquizzen.nl +31 (0)6-30152807
Whatsapp quiz

Whatsappquizzz

Ontstaan tijdens de coronaperiode, maar nu nog steeds actief: de IQuizzen WhatsAppQuizzz! Schrijf je in met een team van vrienden, familie of collega’s en los samen de leuke quizzen op. Maar pas op, deelname werkt verslavend!

Hoe werkt het?

De teamcaptains ontvangen op woensdag , vrijdag en zondag elke ochtend een quiz per WhatsApp. De teams hebben iedere dag tot ’s avonds 22.00 uur de tijd om de antwoorden te raden en deze per mail te verzenden. Voor de goede antwoorden ontvangen de teams punten. Deze punten worden bijgehouden in klassementen.

Hoe werkt het klassement?

Elke dag zijn er 15 punten te behalen. Het team met de meeste punten aan het eind van de quizweek wint het weekklassement. Bij een gelijke stand op zondag telt de snelheid van inzending. Het winnende team speelt de volgende week gratis mee!

Wat voor quizzen kan ik verwachten?

De WhatsAppQuizzz kent op dit moment vier verschillende quizzen.

  • Fotoquizzz: Beantwoord de vragen die horen bij de 10 afbeeldingen.
  • Wat is de link?: Zie jij de 5 links bij de 20 afbeeldingen? Elke ‘link’ bevat 4 afbeeldingen. Maar welke horen bij elkaar?
  • Wie ben ik?: Raad jij de (fictieve) personen aan de hand van de foto’s, ogen of anagrammen?
  • Wat hoor ik?: Beantwoord de vragen aan de hand van de 10 geluidsfragmenten.

Wat kost het?

De kosten per team per week bedragen €10. Elke week wordt er op maandag een betaalverzoek verzonden aan de teamcaptains. Na betaling kan er die week worden deelgenomen aan de WhatsAppQuizzz. De eerste week mogen nieuwe teams ter kennismaking gratis meespelen. Stoppen kan dus op elk moment.

Wat zijn de prijzen?

De weekwinnaar speelt de volgende week gratis mee. Tevens wordt de teamnaam bijgeschreven op de grote WhatsAppQuizzz Wisselbeker. Het team met de meeste weekwinsten aan het eind van het jaar ontvangt de beker!

Tevreden klant?

Wij zijn benieuwd naar uw mening over iQuizzen. Dee het met ons.

Populaire quizzen